Avsnitt 12 – Einar Askestad

Författaren Einar Askestad presenterar sin nyutkomna novellsamling ”Så enkla är orden”. Einar betonar vikten av att värna det verkliga såväl som barnets rätt till ett språk. Han avslöjar sin litterära metod och Egon Malmströms hemlighet. Därtill avges några lägesrapporter från helvetet.

2 reaktioner på ”Avsnitt 12 – Einar Askestad

  1. Så intressanta frågor och så brännande viktiga. Behöver läsa dem igen och igen och även boken igen Har mer och mer ansett, kanske insett att orden, texten skapar vår verklighet Här kan man möta just detta och varför de rena, sanna orden, de enkla är på väg att försvinna.Tack för denna djuplodning av kärnan i vårt inre. Svårt att följa men mödan värt! Återkommer efter att ha läst Soundpodden !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *