2 reaktioner på ”Avsnitt 34 – Erik Björn-Rasmussen

  1. Bra pod… riktigt vass läkare….. numer anses alla möjliga preparat vaccin…. inte bara typ 1. inaktiverat virus. sedan finns ju 2. proteinbaserat, snart iaf. sedan 3. DNA/vector och den enda sorten som finns i väst 4. mRNA… är inte typ 1 bäst? kunde man ge många hjärtan i podden skulle detta proffs få många av mina mina letar alltid ”finn 5 fel!” MEN hittade inte ett enda…. om har doktorn förskrivningsrätt….. osv önskar jag ett besök….. 12.000 smittade 70+ fick inte vård på IVA just saying…. finns en sak till rörande just informationen, bristen på, från etablissemanget så är den eller borda vara åtalbar….. Merriam&Webster https://www.merriam-webster.com/dictionary/vaccinebjorn.st.wiklund@gmail.com apropå HCQ används inte detta preparat mot Malaria och mot Reumatism fortfarande Ivermectin har stoppat smittspridningen i Indien t.ex. men artiklar säger att (200 pat) ”inte inte gör någon större skillnad” men 100 miljoner indier kan de ha haft så fel?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *